Известие

Collapse
No announcement yet.

дебитомерни неволи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дебитомерни неволи

тръгнах да настройвам газовата и кво ме прихвана та реших че трябва да проверя дебитомера и ламбдите за да е уж всичко сигурнохаха знам че газова и сигурно нема))) но както и да е максималното показание което ми засече алфадиага е 309м/ч ??дали е заминал

Първоначално публикувано от НАСОО Покажи съобщение
    тръгнах да настройвам газовата и кво ме прихвана та реших че трябва да проверя дебитомера и ламбдите за да е уж всичко сигурнохаха знам че газова и сигурно нема))) но както и да е максималното показание което ми засече алфадиага е 309м/ч ??дали е заминал
    Това в движение или на място ако е за в движение значи е заминал ако е на място може и да е добре но трябва да го замериш в движение и трябва на около 5000-6000 оборота на трета с пълна газ да стигне 408 кг/ч
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Мда, живее последните си дни, и е добре да си приготвиш 120-130 пари за смяна.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ОК ще го мерна и на трета, 309 беше на втора до прекъсвач.. тука при мен няма една права отсечка, само по 50метра и завой и не можах да я развъртя на трета, но днес ако имам време я изкарвам и меря - моя е 281 002 309..става ли с 120-30пари??

Comment

Първоначално публикувано от НАСОО Покажи съобщение
          ОК ще го мерна и на трета, 309 беше на втора до прекъсвач.. тука при мен няма една права отсечка, само по 50метра и завой и не можах да я развъртя на трета, но днес ако имам време я изкарвам и меря - моя е 281 002 309..става ли с 120-30пари??
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25278
          Ставало......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Не става, виж темата отново!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Не става, виж темата отново!
              Мда, на трета страница има мнение че сензора е различен, по инерция го видях в началото......макар че личното ми мнение е че сите стават независимо от сензора, щом дори дебитомери с различен от стандартния сензор, или дори за ЦФ3 двигателите стават и дават необходимите отчитания....но това си е мое мнение, лично и неангажиращо.....

Comment

ок

Comment

Working...
                X